MOL România „Depășește Limitele”

Client: MOL România

Advertising campaign/TV/ Print/Radio/ BTL/CSR

Pentru benzinăriile MOL am creat unul dintre cele mai complexe și ambițioase proiecte și anume prima campanie de brand din România.
În jurul conceptului „Depășește Limitele” am dezvoltat o serie de spoturi TV, o campanie de presă, dar și evenimente, totul pentru a transmite ideea că MOL îți oferă combustibilul pentru a-ți lărgi perspectivele, pentru a te exprima, pentru a continua să încerci mereu lucruri noi.

Dar nu ne-am oprit aici. Pentru că viața nu ar însemna mult fără muzică, mișcare ori culoare, am organizat pentru MOL evenimentul ”Lands”, o strângere de fonduri pentru a susține tinerii artiști. În plus, pentru creșterea notorietății și, implicit, a vânzărilor, am făcut cross-promotion cu produsele lor, am încurajat vânzătorii din benzinării să zâmbească mai des și am creat chiar și un stand pe care l-am prezentat la târgurile de profil.

Rezultatele campaniei ne-au încântat și ne-au făcut mândri că ne-am depășit și noi limitele, cu 100 000 Euro strânși din donații, +150% awareness și participare la evenimente de peste 80%.