Audi Q2 @ Untold

Client: Audi

Digital campaign/BTL

Ești fresh, ești cool, ești smart, ești rebel și nu poți fi etichetat. Pe scurt: #untaggable you – conceptul creativ cu ajutorul căruia am comunicat Audi Q2, o mașină ieșită din tipare, la cel mai mare festival din România: Untold.
Campania a avut 2 componente majore. Prima a fost aplicația digitală care le-a permis participanților să exploreze punctele de interes Audi situate pe toată suprafața de desfășurare a festivalului, permițându-le să creeze amintiri și să își descopere profilul unic de festivalier. Iar a doua componentă a cuprins zone create având la bază highlighturile de produs, pe quattro, design și conectivitate. Acestea au prins contur cu ajutorul expunerilor inovatoare, activărilor suprinzătoare și experiențelor memorabile, toate gândite să comunice brandul într-un mod care să nu întrerupă atmosfera plină de distracție și fantezie Untold.

Rezultatele campaniei un inclus +100% awareness și o dublare a ratei de engagement pe perioada de desfășurare a festivalului, pe lângă o foarte bună definire a Audi Q2: #sport, #coupe, #suv, #quattro, #compact – Untaggable.