„Vrem să îi facem pe oameni să gândească și să zâmbească”

Imagine-Despre-Noi

Suntem o agenție independentă, full service, dedicată dezvoltării de parteneriate puternice.

Gândim strategic, căutăm insight-uri reale și, în egală măsură, creăm idei: RelevanteOriginale – de Impact. Pentru că doar așa putem crește: prin campanii care se transformă, în cele din urmă, în avantaj concurențial pentru clienții noștri.

Atuul nostru este creativitatea combinată cu experiența. Punem inspirație și pasiune în idei și avem grijă ca acestea, nu doar să exprime valorile brandului, dar să aibă și potențialul de a-l dezvolta în continuare.

Servicii

Gândim idei, punem în practică soluții

Creăm idei și le dăm forța necesară, nu doar de a răspunde provocărilor cu care care se confruntă clienții noștri, ci de a adăuga valoare brandurilor.

Campanii integrate

Video

Evenimente

Activări

Digital

Social Media

CSR

Design

Comunicare internă

Radio

POSM

Branding

Echipa

Respectul pentru publicitate înseamnă respect pentru oameni

Tratăm pe toată lumea cu respect, iar acest lucru se vede în modul în care facem publicitate: cu pasiune și fără a ne pierde din entuziasmul pentru ideile bine conturate.

Diana Minea

Founder & Client Service Director

Dorin Ionescu

Founder & CEO

Mihai Onţanu

Group Creative Director

Prezentare Video

Clienți

Clienții noștri, partenerii noștri

Parteneriatele de lungă durată reprezintă confirmarea și reconfirmarea încrederii pe care ne-au acordat-o clienții pe parcursul timpului, cei care ne-au provocat și ne-au dat posibilitatea de a pune în practică cele mai diverse și puternice idei.